[ Online Marketing ]

Miért Kellene, Hogy A Marketing Pszichológia Érdekeljen Téged?

Észre sem vesszük, hogy naponta hányszor befolyásolnak bennünket olyan apró trükkökkel, amelyek nem tudatosodnak bennünk, viszont a tudatalattinkra rendkívüli mértékben hatnak, és ez alapján hozzuk meg döntéseinket.

Marketing pszichológiai tudással felvértezve nagymértékben növelhető szinte bármelyik weboldal konverziós rátája, mivel ezek a technikák és módszerek bizonyítottan hatással vannak az emberi agyra. Itt nem mágiáról van szó, csupán szövegek, formák, színek és struktúrák megfelelő használatáról, melyek tudat alatt fejtik ki hatásukat a felhasználóknál.

Bisuan Design_Marketing_Pszichologia
[ Bisuan Design ]

Miért Érdemes Marketing Pszichológia Auditot Kérned Tőlünk?

Az általad megadott weblapokat számos szempont szerint átnézzük először átfogóan, majd minden apró részletüket alaposan kielemezzük. Sokszor egy külső szemlélő objektív megközelítése marketing pszichológia tudással felvértezve csodákra képes.

Mivel napi szinten alkalmazzuk és bújjuk az újabbnál újabb marketing pszichológiai anyagokat, ezért az évek során már ráállt az agyunk arra, hogy kiszúrjuk azokat a részeket a weboldalon, melyek negatív hatással lehetnek a weboldaladra látogatók döntéseire.

Javaslatokat teszünk arra, hogy milyen változtatással, milyen új módszerekkel tudod növelni a weboldalad konverziós arányát, ezáltal a céged sikerességét.

Ugye Te Is Szeretnél Szívet Melengető Átkattintási Arányt A Marketing Pszichológia Trükkjeinek Segítségével?