"Anita ideális együttműködő partner, megnyugtató biztonságot jelent a megrendelő számára. Hamar ráhangolódik az együttműködés finom és kritikus részeire is. Kedves, segítőkész, precíz, pontos, figyelmes. Kiválóan együttgondolkodott velem a munka során, amiből egy kreatív folyamat kerekedett. Mindent leellenőrzött mindig mégegyszer (is), mielőtt nyilvánosság elé tártuk. Csak ajánlani tudom."
Andorai Zalán
Tréner, Coach
“Anita és Matyi megkeresésünkre gyorsan reagált, azonnal megtaláltuk a közös hangot. A weboldalt az elképzeléseinket felülmúlva, az aktuális trendeknek megfelelően alakították ki. Ezúton is köszönjük a profi munkátokat, maximálisan elégedettek vagyunk.”
Sala Dávid és Vargha Balázs
Your Studio
“Anita és Matyi munkája rendkívül hatékony és precíz. Rögtön megértettük egymást. Még a váratlan helyzeteket is munkaidőn kívül meg tudták oldani gyorsan. Csak ajánlani tudom Őket!”
Bene Dávid
Ügyvezető Igazgató - Bene Unitatis Kft.
"Anitával öröm volt együtt dolgozni! A weboldal megalkotását egy profi folyamatként éltem meg vele. Mindig tudta mennyit kérdezzen, hogy kitalálja az igényeinket. Amiben szabad kezet adtunk, azt nagyon jó ízléssel alkotta meg, és ha valami mégsem tetszett volna, nem problémázott, ha finomítani kellett rajta. Csak ajánlani tudom a csapatot!"
Bohus Ákos
Ügyvezető - Dr.Heart Üzemorvosi Centrum
[ Bisuan Blog ]

Olvasd El Legfrissebb Cikkeinket!