Bisuan Design Team
[ Bisuan Design Online Marketing Ügynökség ]

Együtt A Sikeredért!

A Bisuan Design Online Marketing Ügynökséget családi vállalkozásként hoztuk létre.

Célunk, hogy egymást tökéletesen kiegészítő tudásunk és tapasztalatunk birtokában magas színvonalú online marketing szolgáltatást nyújtsunk számodra.

Mind a ketten kreatívak, maximalisták vagyunk, és szenvedélyünk a marketing. Lételemünk az állandó tanulás, a folyamatos fejlődés. Rendszeresen követjük az aktuális trendeket és technológiákat, hogy naprakész ismereteinkkel hozzájáruljunk  a sikeredhez. A minőségből nem engedünk!

Ha velünk dolgozol nyugodt lehetsz, mert cégeddel úgy bánunk, mintha a sajátunk lenne.

Biri-Sulyok Anita - Bisuan Design

Biri-Sulyok Anita

A Web Design & Marketing Pszichológia Szerelmese,
Okleveles Google Ads Szakértő,
Szövegíró

Biri Mátyás

A Technológia Ördöge,
A Kódolás és Front-End Fejlesztés Nagymestere,
Vezető Online Marketing Szakértő

[ Web Design, Online Marketing ]

Ügyfeleink Mondták Rólunk

"Anita ideális együttműködő partner, megnyugtató biztonságot jelent a megrendelő számára. Hamar ráhangolódik az együttműködés finom és kritikus részeire is. Kedves, segítőkész, precíz, pontos, figyelmes. Kiválóan együttgondolkodott velem a munka során, amiből egy kreatív folyamat kerekedett. Mindent leellenőrzött mindig mégegyszer (is), mielőtt nyilvánosság elé tártuk. Csak ajánlani tudom."
Andorai Zalán
Andorai Zalán
Tréner, Coach
“Anita és Matyi munkája rendkívül hatékony és precíz. Rögtön megértettük egymást. Még a váratlan helyzeteket is munkaidőn kívül meg tudták oldani gyorsan. Csak ajánlani tudom Őket!”
Bene Dávid
Bene Dávid
Ügyvezető Igazgató - Bene Unitatis Kft.
“Anita és Matyi megkeresésünkre gyorsan reagált, azonnal megtaláltuk a közös hangot. A weboldalt az elképzeléseinket felülmúlva, az aktuális trendeknek megfelelően alakították ki. Ezúton is köszönjük a profi munkátokat, maximálisan elégedettek vagyunk.”
YourStudio_Csapata
Vargha Balázs és Sala Dávid
Your Studio
"Anitával öröm volt együtt dolgozni! A weboldal megalkotását egy profi folyamatként éltem meg vele. Mindig tudta mennyit kérdezzen, hogy kitalálja az igényeinket. Amiben szabad kezet adtunk, azt nagyon jó ízléssel alkotta meg, és ha valami mégsem tetszett annyira, nem problémázott, ha finomítani kellett rajta. Csak ajánlani tudom a csapatot!"
Bohus Ákos
Bohus Ákos
Ügyvezető - Dr.Heart Üzemorvosi Centrum