"Anita ideális együttműködő partner, megnyugtató biztonságot jelent a megrendelő számára. Hamar ráhangolódik az együttműködés finom és kritikus részeire is. Kedves, segítőkész, precíz, pontos, figyelmes. Kiválóan együttgondolkodott velem a munka során, amiből egy kreatív folyamat kerekedett. Mindent leellenőrzött mindig mégegyszer (is), mielőtt nyilvánosság elé tártuk. Csak ajánlani tudom."
Andorai Zalán
Tréner, Coach
“Anita és Matyi munkája rendkívül hatékony és precíz. Rögtön megértettük egymást. Még a váratlan helyzeteket is munkaidőn kívül meg tudták oldani gyorsan. Csak ajánlani tudom Őket!”
Bene Dávid
Ügyvezető Igazgató - Bene Unitatis Kft.
"Anitával öröm volt együtt dolgozni! A weboldal megalkotását egy profi folyamatként éltem meg vele. Mindig tudta mennyit kérdezzen, hogy kitalálja az igényeinket. Amiben szabad kezet adtunk, azt nagyon jó ízléssel alkotta meg, és ha valami mégsem tetszett volna, nem problémázott, ha finomítani kellett rajta. Csak ajánlani tudom a csapatot!"
Bohus Ákos
Ügyvezető - Dr.Heart Üzemorvosi Centrum
“Anita és Matyi megkeresésünkre gyorsan reagált, azonnal megtaláltuk a közös hangot. A weboldalt az elképzeléseinket felülmúlva, az aktuális trendeknek megfelelően alakították ki. Ezúton is köszönjük a profi munkátokat, maximálisan elégedettek vagyunk.”
Sala Dávid és Vargha Balázs
Your Studio
[ Bisuan Design Online Marketing Ügynökség ]

Miben Tudunk Segíteni Neked?

Weboldal Készítés

Az online megjelenésed alapját képezi egy magas látogatottsággal és konverziós aránnyal rendelkező, felhasználó- és keresőbarát weboldal, amely tükrözi céged arculatát, ezáltal tökéletesen reprezentál téged az online világban. A marketing pszichológia szabályai szerint olyan reszponzív, keresőoptimalizált, marketing és értékesítés központú weboldalt készítünk számodra, amely magas konverziós aránnyal növeli a bevételedet, ezáltal hozzájárul céged sikeréhez.

Landing Page Készítés

Átfogó marketing kampányokat menedzselünk, ezáltal látjuk azt, hogy mi kell ahhoz, hogy egy oldal sikeres legyen az online térben. Olyan reszponzív, keresőoptimalizált érkező oldalt készítünk számodra, amely a marketing pszichológia szabályai szerinti felépítésével maximálisan felhasználóbarát megjelenéssel a lehető legnagyobb konverziós arányt éri el, és hozzájárul kampányod sikerességéhez.

Szöveges Tartalom, Ami Konvertál

A szöveg az online megjelenésed lelke. Legyen szó akár az értékesítési weboldal szövegről, érdekes blog cikkekről, vagy megnyerő hirdetésszövegekről, egyszerre kell, hogy megragadja az olvasó figyelmét, felkeltse érdeklődését, tartalmas legyen, téged és a vállalkozásodat tükrözze stílusában és feleljen meg a keresőoptimalizálás szabályainak is. Bizony ez nem könnyű feladat. De ne aggódj! Szenvedélyünk az olyan mágikus szövegváltozatok létrehozása, a szavak oly módon való egybefűzése, amely megfelel a keresőoptimalizálás szabályainak, miközben magával ragadja a látogatók figyelmét is. Magas konverziós arányt és a bevételed növekedését hozza magával. Kezdhetjük?

Google Ads Hirdetések

Miért fontos, hogy élj a Google Ads adta lehetőségekkel? A Google piacvezető kereső segítségével gyorsan és kiszámítható költségekkel érheted el a célcsoportodat. Csak a megszerzett látogatókért kell fizetned, ezért alapos kulcsszókutatással és precíz fiókbeállításokkal költséghatékonyan érheted el potenciális vevőidet. Célunk a minőségi forgalom oldaladra terelése. Az adatelemzés következtében tudjuk, hogy melyik az a forgalom, amely konvertál. A többire nem pazaroljuk céged anyagi erőforrásait. Legyél első a találatok között a mi segítségünkkel!

Social Media Hirdetések

A Facebook egyedi célzási beállításaival pontosan megcélozhatod potenciális ügyfeleidet hirdetéseiddel, melyek gyors eredményeket hoznak kiszámítható költségekkel. Látványos hirdetési eszközökkel, akár innovatív termékedet is hirdetheted, melyre a böngészőkben még nem keresnek. A Facebook és Instagram kampányok elengedhetetlen eszközei a hatékony márkaépítésnek.

Konverziókövetés Bekötése

A sikeres online marketing kampányok egyik kulcsa a megfelelő konverzió mérése. Ha egy kampányt nem tudunk 100%-ban követni és mérni, akkor csupán feltételezések útján tudunk következtetéseket levonni. Ellenben, ha a kampány mérhetőségét garantáljuk, akkor mérések és tények alapján lehet konklúziókat megállapítani a kampány értékelésénél. Szubjektív vélemények helyett hozz adatok által megalapozott döntéseket!

Marketing Pszichológiai Audit

Észre sem vesszük, hogy naponta hányszor befolyásolnak bennünket olyan apró trükkökkel, amelyek nem tudatosodnak bennünk, viszont a tudatalattinkra rendkívüli mértékben hatnak, és ez alapján hozzuk meg döntéseinket. Marketing pszichológiai tudással felvértezve nagy mértékben növelhető szinte bármelyik weblap konverziós rátája. Ha azt szeretnéd, hogy jobban teljesítsen a weboldalad, nagyobb konverziós arányt érj el, ezáltal több legyen a bevételed, akkor kérj marketing pszichológiai auditot tőlünk!

Konzultáció

Hogyan növelheted weboldalad látogatottságát, a konverziók számát? Miért nem térül meg a fizetett hirdetésekbe fektetett összeg? Nem vagy benne biztos, hogy milyen úton kell elindulnod az online marketing világában? Már számtalan eszközt kipróbáltál, mégsem vezet eredményre? Egyeztessünk időpontot, és 1-3 órás szakmai tanácsadás keretében minden kérdésedet megválaszoljuk, hogy céged sikeres legyen!

Céges Arculattervezés

Miért szükséges a céges arculat? Az élet minden területén rendkívül fontos az első benyomás. Nincs ez másképp a cégek esetében sem. Csupán pár másodperced van arra, hogy megragadd potenciális ügyfeleid figyelmét, felkeltsd az érdeklődésüket. Segítünk abban, hogy céged arculata egységes legyen, profizmust sugalljon, és maradandó emlékeket keltsen látogatóidban! Céges kommunikációd minden elemét megtervezzük, és segítünk a nyomdai kivitelezésben is.